jött egy film

Filmekről, színészekről vélemények, kritikák, észrevételek. Hosszabb vagy rövidebb kiadásban..ahogy épp nekem tetszik. Jó napot!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Csodálatos másolat - *Titkos ablak*

2008.03.18. 16:04 | quika | Szólj hozzá!

Johnny Depp jó színész, ennek a szerepének az eljátszásához úgy nűnik, a legkevésbé sem kellett megerőltetnie magát..

Nem olvastam utána a filmnek mielőtt megnéztem, így elméletileg teljesen frissen hatott rám minden. Nem jelent túl jót az, ha egy ilyen néző nagyjából fél óra után kitalálja sztorit, méghozzá azért, mert 3 évvel előtte ugyanezt már megfilmesítették, csak éppen más körítéssel. Russel Crow szerepe többnyire ugyanilyennek tetszett az "Egy csodálatos elme" című drámában. Szintén adott egy skizofrén főhős, egy nő akit szeret és aki félti, és a titokzatos figura, akitől tart és akitől mi is tartunk. Ott több, mint 2 órán keresztül követtük a végére kerek történetet, és többé-kevésbé elégedetten állhattunk fel a székből.

A Titkos ablaknál kissé más volt a helyzet. Egy másolat volt, a körítés (ami ha jó, akkor eltekintünk a másolattól is) pocsék, kiszámítható és egy cseppet sem meghökkentő, váratlan.

Johnny Depp akár szégyenfoltjának is nevezhetjük ezt a művet.
Semmi új, semmi kreatív.
Szinte sajnálom azt az alig több mint másfél órát, amit rászántam.
Lehet, hogy túl sokat vártam a filmtől, és ezért ekkora a csalódás.

A bejegyzés trackback címe:

https://quika.blog.hu/api/trackback/id/tr11386278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása